13 iulie 2011

War Pinball [GAME]


Bilele care se strecoară în găuri își pierd conotația perversă atunci când discutăm despre un joc de iPhone (merge și pe iPad): War Pinball
Mă cheamă Vixi și sunt dependent de jocuri de flipper. Și cum dependența mi-o satisfac și cu lucruri sintetizate sau virtuale, am jucat jocuri de pinball pe toate platformele și în toate formele: PC, Mac, PS2, Nintendo DS și mai nou pe iPhone și iPad.
Trebuie să recunosc că War Pinball se apropie cel mai mult de realitate: o grafica extraordinară, un camera fly mode care te bagă pur și simplu în joc, tilt foarte real (lovești ușor în laterale telefonul sau tableta), misiuni care mai de care mai dificile. Unde mai pui că efectele sonore sunt împănate de zgomote de mitralieră, vocea lui Chuck Norris sau zgomot enervant de bumpers. Ai 3 mese diferite, fiecare cu o temă de film de acțiune: Platoon, Navy Seals, Lost In Action.
Bonus, poți să setezi jocul pentru 3D: pui frumos ochelari clasici de stereoscopie (adică d-ăia cu o lentilă roșie și una albastră) și te joci până când stomacul îți ordonă să iei o pauză.

Dar să lăsăm imaginile să vorbească:


Un cost mic (0.79 euro) dar timp pierdut cu folos pentru spălat creierul într-un mod plăcut :)

Fă poză cu telefonul la imaginea de mai jos (cu barcode reader-ul preferat) pentru a deschide pagina jocului în App Store:

Link direct: War Pinball sau caută după nume în App Store. Versiunea War Pinball HD (de iPad) o gasesti aici

Ratings:
Toilet Fun Factor: *****
Hip Factor: ***
Chill Factor: *
Low Battery Factor: *****
3rd Hand Factor: **






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu